Skip to content

Zwerfvuil maken is geen kunst. Zwerfvuil opruimen wel!

HelemaalGroen zet zich in voor een schone omgeving. In de gratis app is zichtbaar waar zwerfvuil is opgeruimd. Dit werkt stimulerend, want zo is te zien dat ook anderen actief zijn.

Als je bij aanvang van je opruimactiviteit de app activeert en na afloop de route opslaat, verschijnt deze als een groen lijntje op de kaart van Nederland. Na een maand verkleurt het groen naar oranje en na twee maanden naar bruin.Tenzij de route opnieuw gelopen (en opgeruimd) wordt.

HelemaalGroen is er voor iedereen die wil helpen het zwerfvuil in de wereld te verminderen.Of je nu loopt, fietst of rijdt in een scootmobiel.Je bent nuttig bezig terwijl je in beweging bent.Alle beetjes helpen; samen kleuren we Nederland HelemaalGroen!

Kijkvoor meer informatie op www.helemaalgroen.nl en download de gratis app!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top