Skip to content

Windturbines niet vanzelfsprekend in het landschap! Komt u in actie?

Heeft u het idee dat te makkelijk overal windmolens verschijnen, dat er te veel gezondheidsschade dreigt, terwijl de bevolking niet is gekend, onvoldoende participeert en er alternatieven zijn? Energie besparen en beschikbare energie beter delen op het moment dat die beschikbaar is, erkenning voor door particulieren opgewekte energie, er wordt onvoldoende aandacht aan gegeven. U kunt gebruik maken van het voorbeeldformulier op de website van Peter de Lange: Intrekkingsbrief vergunningen windturbines. Deze staat op de website onder de nieuwsberichten en kan vrijelijk worden overgenomen en gebruikt.
Zie: www.vdladvocaten.nl.


Onderstaand het bericht van Peter de Lange over de behandeling van het Nevele-arrest door de Raad van State op dinsdag 6 april aanstaande.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top