Skip to content

Vliegherrie melden

Beste, lieve lezers,

Heeft u een onderwerp om te melden voor de website? Schrijf ons!

Wat een golf van onvrede over de aarde.

Als we zo doorgaan dreigt dat ook in ons land, gewelddadige opstand omdat zachte vredelievende acties (nog) niet helpen. Laten we hopen dat het nooit zover komt en bidden dat er vrede komt op aarde. Oorlog is het slechtste voor het klimaat, verwoesting van leven en middelen, huizen akkers oogsten, zoveel verspilling en opoffering, Herstel is haast niet mogelijk in een tijd waar schaarste gewenst is.

Maar nu is ons onderwerp vliegherrie. U kunt dat melden via de organisatie Schipholwatch. U kunt u ook aanmelden voor hun nieuwsbrief. Wat ons betreft moet niet alleen de herrie gemeld, maar ook de condensvorming door de vliegtuigen, de strepen die het klimaat beïnvloeden afgezien van de CO2 uitstoot.

Misschien dat Schipholwatch dat ook nog eens gaat inventariseren?

Er is een mooi boek te koop. Dit boek met kunstwerken verbeeldt hoe je je voelt en wat de gevolgen zijn van deze grote overlast door onze verkeerde keuzes en verkeerde verdienmodellen.

Reactie Ina van Dijk (5 november 2023):
“Het verpeste van de zondag is alweer een feit. Aan één stuk door een eindeloze stroom vliegtuigen starten Aalsmeerbaan over woonwijken dichtbevolkte woonkernen. $$$ belangrijker dan mens, dier en natuur. Grof schandaal dat hier niet wordt tegen opgetreden! De overlast neemt alleen maar meer en meer toe, niks minder hinder, niks stillere vliegtuigen, niks rekening houden met omwonende, niks overlast zo veel als mogelijk beperken. Wij hebben geen leven meer hier in ons eigen huis en tuin, alles is verziekt door herrie en zwaar kankerverwekkende gifstoffen over onze daken dag in dag uit… CODE ROOD IS STOP… RECHTER GRIJP IN EN DWING EEN BESCHERMING VAN EIGEN BURGERS NEDERLAND AF AUB!!! Dat excessieve onnodige vliegen kán echt niet meer in deze tijd waarom 60x naar Londen, 33x naar Oslo, 33x naar Berlijn, 48x naar Madrid, 70x naar Parijs, 11x naar Rome per dag???”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top