Skip to content

Johan Vollenbroek genomineerd voor Duurzame 100

Johan Vollenbroek is genomineerd voor de Duurzame 100 van dagblad Trouw! Als de groslijst bekend wordt en de keuzes gemaakt kunnen worden, kunt u stemmen. Kies dan degene die u de meeste invloed vond hebben op ons welzijn en een houdbare toekomst. De eerste stap is gezet! Zie het bericht hieronder en hou de duurzame 100 in de gaten!

Beste mensen,
Hierbij wordt Johan Vollenbroek van MOBilisation for the Environment genomineerd voor de Duurzame 100 van 2020 volgens dagblad Trouw.

Aanbeveling
Johan Vollenbroek is oprichter en leider van MOBilisation for the Environment en heeft in 2019 een enorm succes behaald door een rechtszaak bij de Raad van State te winnen, waardoor de wettelijke Programmatische Aanpak Stikstof nu verleden tijd is geworden. Een keerpunt voor de stikstof-depositie in Nederland die het mogelijk kan maken dat de voedselarme gronden in Nederland beter beschermd worden en de voedselrijke gebieden schraler worden wat de biodiversiteit bevordert en een betere bescherming biedt tegen zooösen. Deze overwinning heeft duidelijk gemaakt dat ons milieu beter door de overheid beschermd moet worden en dat er voor ons milieu grenzen aan de economische groei zijn die niet overschreden mogen worden.
Daarnaast heeft Johan Vollenbroek zich verdienstelijk gemaakt in de strijd tegen biomassa-centrales, centrales die een negatieve invloed hebben op zowel de luchtkwaliteit als het klimaat.
Website: www.mobilisation.nl
E-mail: info@mobilisation.nl of pers@mobilisation.nl
Tel.: 024-3230491

Einddatum nominatie 25-05-2020

Dit is een initiatief van Willem Lentink, ondersteund door Lies Visscher -Endeveld.
Johan Vollenbroek is een held!!!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top