Skip to content

Nieuwsbrief vereniging Geopaden

Leven met de Aarde is verbonden met de Vereniging Geopaden.
Lies en Bart Visscher gaan vaak mee om controlewandelingen op de Nijmeegse Stuwwal te beleven. Samen met het werk van Jac P. Thijsse heeft de aandacht voor geologie de stichting geïnspireerd om in navolging van de “Struingids” een “Rivierduingids” te maken. Een Weg -Geef – Gids, omdat wij ook het landschap en haar natuur, ons eigen leven, “om niet” krijgen. Des te meer reden om er heel zuinig op te zijn.
De korte nieuwsbrief van de Geopaden is juist verschenen. Wij delen die graag, met de wens dat er overal in Nederland verbinding zichtbaar wordt tussen de geologie van het landschap en onze natuur. Hulpmiddel daarbij zijn de activiteiten tijdens de geoweek. Deze is in 2021 van 17 t/m 21 mei.

Naar de nieuwsbrief >

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top