Skip to content

Weekend van de Veldbiologie

De uitgestelde Geoweek,van 28 september tot 9 oktober, waar Leven met de Aarde aan mee deed viel deels samen met het Weekeinde van de veldbiologie, georganiseerd door de KNNV. Diverse afdelingen kwamen naar buiten met hun activiteiten. Zo inventariseert de afdeling Tilburg de Kaaistoep. Daarover is een talkshow gehouden op 2 oktober. Terwijl wij binnen zaten in de DRU te Ulft. Wellicht zou ook in de Oude IJsselstreek als voorbeeld voor de connectie van Landschap en Biodiversiteit een extra impuls kunnen ontstaan om te communiceren over soortenrijkdom en de Abiotische, Biotische en Culturele factoren.

We zouden hier een begin mee kunnen maken want Landschap Verbindt.
Goede voorbeelden genoeg!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top