Skip to content

Het Corona virus leert ons een lesje

Dirk Bezemer schreef in de Groene Amsterdammer, nummer 16,  15 april 2020 een mooi artikel: Nu alle pijnpunten zijn blootgelegd.
Lies Visscher verwerkte het artikel in een brief aan alle Kamerleden die in 2018 in de Kamer zijn gekozen. Zij vroeg om samenwerking tussen alle partijen en wetenschappelijke instituten om criteria vast te stellen die bij toepassen ervan wereldovershootday actief naar achteren brengen. Zij vroeg om criteria waar ieder zich aan kan houden, zodat daarin meer eenheid en consistentie ontstaat. Dit alles op een rechtvaardige transparante wijze uiteraard. Die brief is op 7 mei wederom naar Kamerleden verzonden.  U hoort van ons wanneer er meldingen mogelijk zijn onder de kop
HET KAN WEL  Wie Kamerleden kent of wil leren kennen… U kunt natuurlijk nog eens navraag doen.  Op een goede toekomst!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top