Skip to content

Expo Dorine van Norren in de Oude Ettense Kerk

Ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van Stichting Leven met de aarde exposeert Dorine van Norren in de Oude Ettense Kerk. De expositie “REIS door de WERELD, LEVEN met de AARDE” wordt feestelijk geopend op zaterdag 3 juli, aanvang 14.00 uur.

De kerk gaat 13.30 u open. Adres: Oude Kerkstraat 2, 7075 EB Etten.

U kunt plaatsen reserveren om bij de lezing van Dorine van Norren te zijn. Meldt u aan bij levenmetdeaarde@live.nl

Dorine is diplomaat, zij promoveerde in 2017 met een proefschrift genaamd “Development as Service”. Tijdens de lezing zullen ook bevindingen uit haar onderzoekswerk naar voren komen.

We ontdekken dat ontwikkeling alleen plaats kan vinden als het in dienstbaarheid gebeurt. We ontdekken dat in verschillende continenten op Aarde daarin een andere culturele inbedding bestaat en dat we veel van elkaar kunnen leren.

Hoe kunnen we wereldburgers worden, die elkaar en de Aarde geen schade berokkenen?

De hele julimaand staat in het teken van feestvieren en elkaar ontmoeten rond thema’s die met vrede, heelheid en eenheid te maken hebben. Leven met de aarde spreekt over “het ene feest voor iedereen”. Eigenwaarde en respect zijn daarin sleutelwoorden.

Wij hopen u te zien op 3 juli 2021, bij de feestelijke opening of tijdens één van muzikale of thematische bijeenkomsten in juli. Zie voor het programma >

Voor meer informatie: liesvisscher@live.nl tel 06-53464642.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top