Skip to content

Boektip: “Is de Mensheid bezig met Zelfvernietiging?”

De auteur, Nico van der Wel (geboren: december 1946), doet in dit boekje een dringende oproep om te helpen voorkomen dat de mensheid zichzelf vernietigt door het verder afbreken van de ecosystemen op onze planeet. Voortgang van dit – sinds begin van de vorige eeuw door de mens in gang gezette – afbraakproces zal volgens hem leiden tot een klimaatcatastrofe die de mensheid vermoedelijk niet zal kunnen overleven. Deze bijzondere, persoonlijke oproep geeft inzicht in het gedachtengoed van de auteur gedurende de periode 2014-2019 bij zijn activiteiten voor verduurzaming van de menselijke samenleving en tegen de huidige (onnatuurlijk snelle) klimaatopwarming. Het boekje biedt ook links naar diverse betrouwbare informatiebronnen op het Internet inzake de door de mens veroorzaakte klimaatverandering (dit kleine boekje biedt dus meer dan u wellicht in eerste instantie verwacht).

Bestellen kan op op deze pagina >

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top