Skip to content

Leiden krijgt een natuurspeeltuin in de binnenstad

Heb jij al een wandeling gemaakt door het Singelpark in Leiden? Dat is een aanrader hoor. En het wordt alleen nog maar mooier langs de singels. De gemeente werkt op dit moment namelijk aan het nieuwe Lakenpark, tussen de Meelfabriek en begraafplaats Groenesteeg. En in dat park komt een natuurspeeltuin!

In het voormalige Katoenpark was al een speeltuin te vinden, van speeltuinvereniging De Doorbraak. Maar veel speeltoestellen waren verouderd en moesten worden vervangen. Daar komt nu de natuurspeeltuin voor in de plaats.

Zo komt het eruit te zien
Verwacht een speeltuin omringd door groen met onder andere een speelvijver, een waterbaan met een pomp, een struinbos, een blote-voetenpad en een wilgentunnel.

Als alles volgens planning verloopt, is de speeltuin eind april klaar.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top