Skip to content

In de Provincie Gelderland weet men meer…

Beste, Lieve lezers, willen we niet allen een gifvrije wereld?
Tijdens het Rivierduinfestival, coronaproof in de DRU te Ulft, op 2 oktober 2020, Sprak Margriet Mantingh over haar onderzoek naar chemicaliën in voer, mest en aarde. Zij heeft samen met Jelmer Buijs ook de situatie in Gelderse Natuurgebieden, die begraasd worden, onderzocht. Via het belangrijke netwerk PAN, (Pesticide Action Network Nederland)  waar ook “Leven met de aarde” mee verbonden is, worden de resultaten bekend gemaakt. Zie de link en maak het meer bekend! Ben benieuwd naar de situatie in andere provincies.  Met een hartelijke groet wenst Leven met de Aarde ieder een gezegend 2021 met minder gif en een hogere natuurlijke immuniteit.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top