Skip to content

Netwerken enthousiasmeren

Franke Remerie schreef in de Rivierduingids over “Land van Ons”. Het initiatief werd nummer 29 in de top 100 van Trouw.

Franke Remerie schreef:

Hoi beste mensen,

Druk bezig. Donderdag horen we hoe hoog we in de duurzame 100 van TROUW staan. In ieder geval bij de top 50. We gaan dan ook naar een manifestatie die ze organiseren. Eind van de maandag gaat de website de lucht in en kunnen mensen ook lid worden van Land van Ons voor een tientje. We laten nu  een animatie maken, waarin we uitleggen wat en waarom we wat gaan doen. Die is in de loop van november klaar. Gaan we dan delen/verspreiden via social media, whatsapp, e-mail e.d. met de oproep om mee te doen en lid te worden van Land van Ons.

Dus er zit schot in. We houden  je op de hoogte. Denk maar vast mee hoe we jullie netwerken kunnen enthousiasmeren om lid te worden. Zit zelf te denken aan een oproep aan mensen die het idee steunen om (tenminste) 5 anderen te bewegen om lid te worden. Als dat lukt kan het heel hard gaan. In 8 stappen zit je dan bij 390.000 (1, 5, 25, 125, 625, 3125,15625, 78125,390625). Zo simpel zou het kunnen zijn.

Als mensen de stap hebben genomen om lid te worden, dan komt de rest vanzelf

Groeten, Franke

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top