Skip to content

In Memoriam: Bessie Schadee

Bessie Schadee was voorzitter van de NVLV (Netwerk Vitale Landbouw en Voeding) van 2011 tot 5 april 2022

Al enkele jaren had Bessie te maken met een zwakke gezondheid en kon zij de voorzittersrol niet meer actief vervullen: zij was afhankelijk van nierdialyse. Eind maart 2022 heeft zij de strijd met haar nieren definitief moeten opgeven. Zij was al enkele weken opgenomen in het Hospice Issoria in Leiden, toen zij te horen kreeg dat nierdialyse geen zin meer had. Op 5 april heeft zij het moede hoofd neergelegd.

Wij wensen haar zoon en voormalig echtgenoot alle sterkte bij het accepteren van Bessie’s heengaan en het verwerken van dit verlies!

Bessie is lange jaren actief geweest in en voor de vereniging NVLV, maar heeft voordien ook haar krachten gegeven aan de Aquarius Alliance, die in februari 2011 werd omgedoopt tot Stichting Gezonde Gronden. Daar bekleedde zij het directeurschap.

Bessie heeft in haar leven veel tegenslag moeten incasseren, maar was een ondernemende geest die steeds opnieuw mogelijkheden zag. Door haar heldere inzichten zag zij kans veel voor haar omgeving te betekenen. Wij zijn haar als bestuur dankbaar voor alles wat zij in de loop der jaren voor de vereniging heeft gedaan en zullen ons haar koersvastheid, beschaving en fijnzinnigheid herinneren, tot in lengte van dagen!

Bron: https://nvlv.nl/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top