Skip to content

Klimaatmars op 14 maart

Beste Lieve Vrienden
De Goede Zaak zet aan om voor de Tweede Kamer verkiezingen onze stem te laten horen in een coronaproof klimaatmars.  Deze vindt plaats op 14 maart 2021.  Wij roepen onze nieuwsbrieflezers op gehoor te geven aan deze mogelijkheid mee te doen.  Je kunt ook zelf iets organiseren in eigen stad of dorp.

De verkiezingen staan voor de deur en het klimaat wacht niet. Vanwege corona kiezen we ervoor deze klimaatmars anders te doen. We slaan het #Klimaatalarm! Op meerdere locaties door heel Nederland laten we samen één geluid horen. We willen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid. Veiligheid staat voorop, we houden ons in overleg met gemeenten aan de corona-maatregelen. Iedereen kan op 14 maart veilig meedoen, op 1,5 m afstand of vanuit huis.

Meer informatie zie je in deze Link

Meld je aan en schrijf over je belevenis. Stuur een foto mee en plaats je verhaal op de website!
Greta Thunberg, Milieudefenie en vele anderen gingen ons voor.
De nieuwe regering zal echt 100% inzet moeten tonen en via een totaal ander type economie, niet gebaseerd op groei maar op dienstbaarheid, helen en delen, haar regeerakkoord moeten baseren.
Wil je iets kwijt: Schrijf aan levenmetdeaarde@live.nl of meldt je boodschap via de website.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top