Skip to content

Vluchtelingen op de Middellandse Zee, ieder is waardevol

Het is niet nodig dat mensen verdrinken tijdens hun vlucht op de Middelandse Zee, ieder is waardevol!

De GoedeZaak, een ANBI in Nederland, roept op om het initiatief van ChristenUnie en D66 te ondersteunen en de staatssecretaris Broekers-Knol te bewegen zich aan te sluiten bij landen als Duitsland, Malta, Italië en Frankrijk. Het doel is dat minder mensen die vluchten verdrinken in de Middellandse zee.

Met deze deal is er een begin van een ommekeer. Europa moet zich bekommeren over de vluchtelingen aan onze buitengrenzen en ze niet aan hun lot overlaten. Nederland klaagde in het verleden dat ze het braafste jongetje van de klas zou zijn, inmiddels worden we aan alle kanten voorbijgestreefd door andere lidstaten. Tijd om zelf ook weer ons deel te doen, en ons aan te sluiten bij deze deal.  Begin oktober gaat de Staatssecretaris naar het overleg.  Nog maar korte tijd om haar van gedachten te laten veranderen

Zie www.degoedezaak.org

Zie https://actie.degoedezaak.org/petitions/vang-vluchtelingen-op-de-middellandse-zee-op?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=blast2019-09-25

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top