Skip to content

“Ondernemers van Nu” laat kennis maken met Anand Giridharadas

De Amerikaanse schrijver en columnist Anand Giridharadas stelt ongemakkelijke vragen. Kunnen we wel uit de problemen komen binnen het systeem waarin we zitten?  Benieuwd naar het verhaal van Giridharadas? Hij komt naar Nederland, wij hebben ‘m gestrikt voor een tweetal exclusieve optredens. Op 16 oktober in Rotterdam (Erasmus Universiteit) en op de 17e in Amsterdam (Pakhuis de Zwijger). Ook spreekt hij op de 17e overdag met de commissie Financiën in de Tweede Kamer.

Het probleem zit ‘m ook in de huidige cultuur van (sociaal) ondernemerschap. Bedrijven als McKinsey, maar ook B Corps en de algehele TED cultuur van ’thought leaders’ worden in zijn analyse niet gespaard.

Zijn meest recente boek: “Waarom de superrijken de wereld niet zullen veranderen” (Engelse titel “Winners take all”).

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top